Over ons

Of het nu gaat over een enkele kast of een totaalinrichting met keuken, haardmeubel, boekenkast, dressing enzoverder; Atelier 13 zoekt samen met u naar de juiste uitstraling en het gepast design.

Alles is gestart toen ik met mijn ouders op het appartement boven de schrijnwerkerij woonde van mijn grootvader. Met m'n boekentas op de rug, moest ik tussen de paneelzaag en schaafmachine door om met de fiets naar school te gaan. De geur van het echte hout heeft me nooit losgelaten.

Na een opleiding als interieurarchitect en een 10-tal jaren te hebben gewerkt als projectleider in de verbouwingen, heb ik m'n grote passie voor interieur kunnen vormgeven in een nieuw atelier in Merksem. Samen met m'n vaste ploeg bouwen we dag na dag unieke meubels, voor onze even unieke klanten.

Samen met u, ga ik zoeken naar dat specifieke wat je van een maatmeubel verwacht, met aandacht voor de vormgeving, functionaliteit en natuurlijk het bijpassend budget. Uiteraard gebruiken we onze jaren ervaring om met u tot een uniek resultaat te komen.

Wat we allemaal maken en in welke stijl, dat vind je terug in onze foto's.

Hoe we dat allemaal maken, dat leg ik je graag uit bij een persoonlijk gesprek in ons atelier.

Misschien tot binnenkort,

Francis Fynaerts,

Interieurarchitect en zaakvoerder Atelier 13